Pages

Subscribe:

Ads 468x60px

Saturday, May 7, 2011

6 more days d bumi labuan..


tinggal 6 hari jak lagi d bumi labuan..

ari ni penat sangat.. siang tadi kuar g belikan haya tiket feri n skali beli hadiah tuk event ahad ni....ada acara tukar2 hadiah la plak..
petang baru balik.. nasib la sempat beli n trus balik ikut shutle bas dari bandar kul 4..
sampai2 umah packing2 barang plak..

1st skali packing barang yang nak bawa g tauliah (anugerah pentauliahan diraja palapes IPTA) kat UTHM 9hb Julai ni..
wahh banyaknya... kasut jak dah 4 pasang.. bukan kecik2.. tapi siap drill boot n spike boot tu..
masuk jak kasut dah makan 1/2 space lugage.. muat tak ni.. uniform 4 pasang.. tu belum masuk baju PT bj PO... owhh ya.. memandangkan baju 1 dress n baju mess kit sbhgnnya dah ada kat aq, so benda alah ni pun kena masukkan jugak.. ok.. jenama baju2 ni hanya budak-budak PALAPES (Pasukan Latihan Pegawai Simpanan) jak faham..alamak!! over limit.. nasib la nek Charlie(mungkinla..) jd xda la kn charges over limit tu.. lau nek MAS kan ok gak.. huhuhu..

After packing2 baju tauliah masa tuk clear kan semua harta benda d UMSKAL ni.. 
wah!!
banyaknya barang.. even dah bawa balik sebahagian ari tu tapi still betimbun2 lagi ni..
penatnya nak kemas.. xmuat la.. yang ni isi kat lugage besar plak..
tu pun dah penuh padat2 kan.. banyak lagi tak masuk..




hmm.. Plan B plak tgh diaplikasi..
minta tolong adik aq plak datang labuan..haha.. terpaksa la dia mnta cuti kerja dia..
ok.. mau tak mau ko kn tolong gak kakak ko ni lau ko nak kakak ko ni selamat.. terukkan aq..
ni jak la cara mudah.. nak post.. sorry .. better aq post g semenanjung brg2 ni dr post balik sabah..
mahal siott dorg cas tuk sabah n sarawak bab xda pengangkutan laut.. semua guna udara..
jadinya 12hb ni kn kuar g ambil  Haya plak kat terminal..suh dia amik tiket pagi so t sampai boleh gak round2 Labuan lu sblm balik..
n 13 hb plak kn balik dah g KK.. 

ok.. 
cuti 2 hari sebelum sambung Praktikal plak..
praktikal kat Kumpulan Wang Simpanan Pekerja Kota Kinabalu selama 10 minggu..
dari 15hb mei sampai 23 hb Julai..
hmm tgh2 tu la kn amik cuti Tauliah plak..
alamak!! tiket mak ngan abg aq nk g hari aq tauliah tu pun aq tak settlekan lagi. teruknya!!

esok plak.. ehh ari ni la.. kul 9 nnt ada exam palapes..
baca cam tak bc jak la.. xbrapa amik pusing exam ni ..

the last event we share together wif my classmate Islamic Finance student..
hmm sedihnya,,
sibuk tp kn gak jumpa dorg ni..

Selasa n Rabu ada paper ptg.. 
Paper E-Commerce n Paper Current Issue Islamic Finance...xstudy lagi ni..
sumpah!! sem ni aq rasa aq mmg teruk sangat2.. 
1 more asemen aq tak siap.. mmg 1st tym aq buat cam ni.. padahal free byk gila tp xreti2 wat gak asemen tu.. sian en. Hanudin.. dah la dia baik.. rasanya bukan aq sorg yang tak antr lg.. ramai lagi coursemate aq wat cam tu.. tapi aq rsaq ni mmg teruk sgt sbb wat cam tu.. nak kena ketuk ni baru nk gerak g siapkan.. ok malam ni aq try tuk siapkan.. INSYALLAH.. even ada exam esok tp asemen tu lg penting!!!!

Ok.. nak kn siapkan asemen tu.. so esok tak dah la kn fkir asemen tak siap lagi.. lau boleh esok gak pas exam nak g antr kat bilik En.Hanudin..
sorryy Encik.. sy lewat antr.. saya minta maaf byk2.. :(


`*•♥•r i n a (◕‿◕✿) e u r i n a..❤.•*´¨ 
mulai saat ini, (skrg dah 2 saat)blog ni akan jadi tmpt aQ meluah..
so.. apa2 yg terlintas kat kpala aQ tym tu korg jan la pedulik ea..aQ tgh sakit hati ka.. marah ka.. sedih ka.. happy ka.. klakar yg terconnect ka..syok sndiri ka..jan la ambik aty ya..
~CERIALAH WAHAI CIK KUPU-KUPU~
(~0135~)

4 comments:

Mohamadazhan hjDesa said...

salam, semoga berjaya paper akan datang =)

`*•♥•r i n a (◕‿◕✿) e u r i n a..❤.•*´¨ said...

wasalam.. tQ azhan..^^

fetty said...

rindu la kat gamba ni..^^

fetty said...

rindu la tgk gamba ni...^^