Pages

Subscribe:

Ads 468x60px

Thursday, May 19, 2011

aQ dah start rindukan semua org T_T

baru balik dr airport.. antr semua cousemete aq yg nek flight jam 7.40 am td..
rs sedih sgt2!!..
dah berahir dah zaman campus aq..
dah xda dah kawan aq tuk bergelak2..
dah xkn jumpa kawan seramai tu lagi..


rs tak tau nk tulis apa..
ait mata ni asyik jatuh jer...
geramnya!!
aq ni sedih kalahkan sedih ada org meninggal..

balik rumah, sedihnya.. Intan dah xda..
aq dah tggl sorg2 kat umah.. even still ada Zila tp zila pun dah nak balik dah..
antra ramai2 org yg aq slam td, Intan ngan Nadia la org yg paling lama aq peluk..
rasa tak nk lepaskan dorg.. xsanggup berpisah ngan dorg..
kawan baik aq sejak dr tahun satu lagi..
kami dah macam adik beradik..

aq sedih bla bpisah ngan nadia..
dia lah yg paling bongsu antara ktorg b7..
rajin sgt becerita.. asyik ada jer bnda yg dia nk crita..
kdg2 rs cam dia ni membebel sorg2 pun ada..
banjir air mata Airport labuan oleh kami semua..
bila hampir semua org kat airport tu geng2 kos aq..
Nad la org 1st aq peluk.. org yg watkan airmata aq jatuh 1st skali..
sedihnya.. jumpa lg x lps ni..

bila nak salam ngan Zaty.. cpt2 dia mengelak..
dia mengelak sbb dah tgk aq nangis.. msti dia tak nk join nangis sekali..
sedih tgk dia jalan.. dia panggil tp aq tak peduli sbb dia tak nk salam aq..
tak lama pastu dia kembali..
ahirnya dia peluk aq gak.. pujuk aq jan sedih2 cam ni..
tapi dia mmg kuat sbb xnangis pun..
dia tak tunjuk pun wajah sdih dia..

paling tak tahan bila turn peluk Intan..
Intan salam aq yang paling last..
dia tau msti dia paling sedih saat peluk aq..
dia tak nangis pun salam ngan yang laen..
tapi dia nangis tym salam aq..
kawan yang paling baik ngan aq slama kat cni..
kawan yg sentiasa tolong aq tiap masa..
kawan yang tak pernah bkira pun ngan aq termasuk hal yg bkaitan duit..
kawan yg kongsi dapur ngan aq..
makan apa yg aq makan..
tahu segala-galanya ttg aq..
sungguh tak tahan khlgn dia..
walaupun kami akan jumpa lg 26 jun ni tym tauliah..
trima kasih Intan jadi kawan aq yang paling baik..

Bia org last aq salam kat airport td..
org 1st yg aq knl tym masuk U..
sdih.. byk sgt kisah ngan mereka semua..

petang ni nak antr Naf plak g terminal Labuan..
esok aq plak nk balik..
Kak tra tak tau balik bla sbb family dia semua kat cni jln2..

jumpa lagi tak kami lps ni?
sedihnya... tak tahan mcm ni..
rindu ngan dorg semua..





`*•♥•r i n a (◕‿◕✿) e u r i n a..❤.•*´¨
 mulai saat ini, (skrg dah 2 saat)blog ni akan jadi tmpt aQ meluah.. 
so.. apa2 yg terlintas kat kpala aQ tym tu korg jan la pedulik ea.. aQ tgh sakit hati ka.. marah ka.. sedih ka.. happy ka.. klakar yg terconnect ka..syok sndiri ka.. jan la ambik aty ya..
 ~CERIALAH WAHAI CIK KUPU-KUPU~
(~0854~)

4 comments:

akmadablueberry said...

comel la layout kamoo..saya suka... =)

~blogwalking~

`*•♥•r i n a (◕‿◕✿) e u r i n a..❤.•*´¨ said...

(^^) mekaseh..

.m y z. said...

sabar ye. setiap pertemuan ada perpisahan. ziema pun walaupun setahun je sempat belajar dgn kawan2 tapi tetap susah nak lepas. dalam setahun tu pun sempat jugak tambah kawan baik. mmg sedih. dah lah masing2 duduk jauh. huhu.

`*•♥•r i n a (◕‿◕✿) e u r i n a..❤.•*´¨ said...

sedih la..
bc n3 ni semula kompem air mata kuar lagi.. tym bljr ni la kita akan knl sapa kwn kita yg sbnr,, hargai apa yg ada.. (^_^)